ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ

Τι είναι η Κρυσταλλοποίηση;

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια επιφανειακή κατεργασία για μάρμαρα μαρμαρίνες μωσαϊκά και μωσαϊκά πλακάκια που ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.

 

Με αυτόν τον τρόπο η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το ανώτατο γυάλισμα διάρκειας πολλών ετών και καθίσταται ανθεκτικότερη στην καθημερινή φθορά.Συγκεκριμένα, η επιφάνεια δεν επηρεάζεται τόσο γρήγορα και εύκολα από τις καθημερινές φθορές (γδαρσίματα, γρατζουνιές, πλυσίματα), κ.λ.π. αποκτώντας υψηλές αντοχές σε υγρούς και στερεούς λεκέδες και το γυάλισμα παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα. Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση δημιουργείται το φαινόμενο του ‘‘καθρεπτισμού’’. Η επιφάνεια γυαλίζει τόσο πολύ που είναι πλέον σαν καθρέφτης.

 

Επισήμανση: Με την κρυσταλλοποίηση επιτυγχάνεται απολύτως φυσικό γυάλισμα του μαρμάρου και δεν δημιουργείται ποτέ φιλμ ή κρούστα στη επιφάνεια.

 

 

Τα πλεονεκτήματα της Κρυσταλλοποίησης

Χαρίζει στο μάρμαρο ή μωσαϊκό σας εκπληκτικό γυάλισμα (φαινόμενο καθρεπτισμού) με εντυπωσιακό μόνιμο αποτέλεσμα όπου δεν υπάρχουν τριβές.

Εξασφαλίζει την αντοχή του γυαλίσματος στη διάρκεια του χρόνου, αυξάνοντας την σκληρότητα της επιφάνειας του μαρμάρου. (Διατήρηση της κρυσταλλοποίησης για χρόνια).

Εφαρμόζετε εύκολα χωρίς σκόνη και δεν γλιστράει.

Μεγαλώνει την ανθεκτικότητα του δαπέδου στην φθορά με αποτέλεσμα να αυξάνει κατά πολύ την διάρκεια ζωής του.

Η δράση του παραμένει ανεπηρέαστη από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, (υγρασία, zέστη, κρύο, κ.λ.π.)

Τονίζει και αποδεικνύει τους φυσικούς χρωματισμούς του μαρμάρου και καθίσταται ιδανικό για μάρμαρα λευκά και χρωματιστά.

Με την σωστή συντήρηση η κρυσταλλοποίηση διατηρείται για χρόνια.

 

 

Συντήρηση: Για τη συντήρηση της κρυσταλλοποίησης ενδείκνυται το ειδικό υγρό συντήρησης που χρησιμοποιείται (σε αραίωση 1:100 σε νερό) αντί για απορρυπαντικό στο σφουγγάρισμα.

 

Η χρήση τυχαίων απορρυπαντικών και παρκετινών πρέπει να αποφεύγεται.

 

Για άριστα και εγγυημένα αποτελέσματα της κρυσταλλοποίησης εμπιστευτείτε την εφαρμογή της στα υπεύθυνα και έμπειρα συνεργεία μας.