ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Τι είναι η Αδιαβροχοποίηση

Τι είναι Αδιαβροχοποίηση;
Είναι μια εργασία που μπορεί να εφαρμοστεί σε μάρμαρα λευκά ή χρωματιστά, σε γρανίτες, πλάκα πηλίου / Καρύστου, πωρόλιθο και σκοπός της είναι να αποτρέψει τους υγρούς ή στερεούς λεκέδες να δημιουργήσουν λεκέδες στις επιφάνειες των προαναφερθέντων υλικών. Παρέχει προστασία σε πάσης φύσης λεκέδες χωρίς να επηρεάζει τους φυσικούς χρωματισμούς των επιφανειών, το γυάλισμα, και δεν δημιουργεί φιλμ ή κρούστα στην επιφάνεια. Εφαρμόζετε μετά το γυάλισμα της κάθε επιφάνειας. Η δράση του έχει παρατεταμένη διάρκεια (διαρκεί χρόνια), και δεν επηρεάζει την διαπνοή του δομικού υλικού.

Από τι Προστατεύει: Συγκεκριμένα, προστατεύει από υγρούς λεκέδες όπως λάδια, κρασί, καφέ, αναψυκτικά, Ποτά, μελάνι χρώματα, και άλλους λεκέδες όπως στίγματα πολυκαιρίας, καπνιές, λάσπες, ακαθαρσίες κατοικίδιων, σημάδια γλαστρών κ.τ.λ.

Επίσης αποτρέπει την δημιουργία αλάτων στις επιφάνειες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολύ υψηλές αντοχές στην φυσική φθορά και στο χρόνο.

Πεδία Εφαρμογών: Με την εφαρμογή κατάλληλων υλικών και την απαιτούμενη τεχνογνωσία των συνεργείων μας μπορείτε να έχετε άριστα αποτελέσματα στις επιφάνειες των χώρων σας, σε δάπεδα, εσωτερικές ή εξωτερικές επενδύσεις τοίχων, σε μπάνια, σε πάγκους κουζίνας, τραπέζια, σκάλες, βεράντες και όπου αλλού υπάρχουν παρόμοιες επιφάνειες.

Αδιαβροχοποίηση Αρμών
Είναι μια εργασία που εφαρμόζετε στους αρμούς κάθετων ή οριζόντιων επιφανειών με σκοπό να τους προστατεύσει από υγρούς ή στερεούς λεκέδες όπως, λάδια, χρωστικές ποτών και αναψυκτικών, χρώματα, μούχλα, υγρασία, νερά βροχής ή θαλάσσης και άλλους λεκέδες. Δεν επηρεάζει το χρωματισμό των αρμών και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αδιαβροχοποίηση Κεραμικών Πλακιδίων και Διακοσμητικών Τούβλων
Εφαρμόζετε σε διακοσμητικά τούβλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, κεραμικά πλακάκια (χωρίς σμάλτο), σε βεράντες, αυλές, μπάνια, ντουζιέρες, περιβάλλοντες χώρους πισίνας, κ.τ.λ.

Από τι Προστατεύει: Σκοπός της είναι να προστατεύει πλήρως τις επιφάνειες από την υγρασία, τον παγετό, το νερό της βροχής ή θαλάσσης, τα βρύα / λειχήνες, μέγιστη αντοχή σε ηλιακή ακτινοβολία κ.τ.λ. χωρίς να επηρεάζει τους φυσικούς χρωματισμούς της.

Με τη διαδικασία αυτή αποτρέπουμε την δημιουργία ρηγματώσεων και τον σχηματισμό αλάτων ώστε η επιφάνεια να μην αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου (δεν δημιουργούνται πλέον ασπρίλες ή άλλα αντιαισθητικά στίγματα).

Επιπλέον καταφέρνουμε να επιτυγχάνουμε τις επιφάνειες μας υδροαπωθητικές και ελαιοαπωθητικές με αποτέλεσμα να παραμένουν τελείως καθαρές για πολλά χρόνια.

Αδιαβροχοποίηση Κεραμιδιών
Εφαρμόζετε σε κεραμικές επιφάνειες σκεπών ( κεραμίδια ταρατσών), και σκοπός του είναι να αποτρέπει την εισροή νερού, υγρασίας, υγρών λεκέδων κ.τ.λ. και να εξουδετερώνει πλήρως τις απώλειες θερμότητας από το εσωτερικό προς το εξωτερικό της στέγης.

Επιπλέον προστατεύει από την διαβρωτική δράση του παγετού και των μεταβολών θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται πλέον ρωγμές. Έπειτα από την παραπάνω εφαρμογή επιτυγχάνουμε εκπληκτική προστασία από την υγρασία κάνοντας την κεραμική μας επιφάνεια (σκεπή ), αδιάβροχη και ανθεκτική με διάρκεια πολλών ετών.